İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

17 Eylül 2014 Çarşamba

Uzun zaman sonra...


Ne kadar uzun zaman olmuş yine buralardan uzak kalalı. Yazın bilgisayarın başına geçip oturmak insanın içinden gelmiyor. Kış günleri evde kapalı kalmamın vermiş olduğu bıkkınlıkla yaz günlerinin tadını çıkaralım dedik. Temmuz ayında Mübarek Ramazan ayı olması nedeniyle yıllık iznimizi Ağustos ayında kullanabildik.. İznimizde kendimizi dışarılara attık gezdik, tozduk, denizde yorgunluklarımızı attık, durmadan dinlenmeden bol bol gezdik. 
Hem yorulduk hem eğlendik... Çokta güzel bir tatil oldu. 
Ayrıca bu yıl bol bol düğün yaptık :) Kaynımın düğünü, kuzen düğünü derken epey koşturduk bu koşturmaca arasında da gezmekten de kusur kalmadık :) 
Ve izler bitti biz yine evimize döndük. 
Artık Zuzu okullu oldu. Bizde eğitim hayatının ilk basamağına bu yıl Allah'ın izni ile başlamış bulunmaktayız. Allah'ım utandırmasın bizleri. Başarılı bir öğrenci olacağına yürekten inanıyorum. Azmin ve başarın daim olsun Canım Evladım..

   
Büyük sınıflardaki ablalarından hoşgeldin çiçeği alan 1. sınıf öğrencileri.
 O kadar çiçeğin içinde bir tane böcek Zuzu :)

Sınıfta heyecanla öğretmenin bekleyen Zuzum


2 yorum:

  1. Hoşgeldin yeniden; buradan bi gidiliyo bi dönülüyor ama sla vazgeçilemiyor :)

    YanıtlaSil