İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

21 Şubat 2014 Cuma

Cuma'mız Mübarek olsun


NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُ


Merhaba Blog
Merhaba Blogcanlarım;

Dün itibariyle cemreler düşmeye başladı. Yaşayın yaz mevsimin habercisi olan cemrelere :) Her yer çiçek, böcek, kuş cıvıltısı ile yeniden şenlenmeye başlayacak olması beni heyecanlandırıyor.
Kış mevsimini çok sevmeme rağmen bu yıl böyle kış mevsiminin yaşanmamış olması beni düşüncelere itiyor. (kuraklık, sebze ve meyvelerin yetersiz olması ve daha nice nice problemler) Sabah Zuzu'yu okula gönderdikten sonra iş saatim gelene kadar haberleri izleyeyim dedim. haberlerde de pazar gününe kadar yağış görünmediğinden bahsediyordu, Sapanca Gölünde sular iyice çekilmiş, Tunceli ilinde bulunan Pülümür deresinde suların epey çekildiğinden bahsediyordu. Endişelerim biraz daha büyüdü haberleri izledikten sonra. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsu.
Gerçi bizim yaşadığımız bölgede kış mevsimi yok denecek kadar az yaşanıyor. Doğu Anadolu bölgesinde ise durum tamamen farklı... Allah'ım onların yar ve yardımcıları olması dileğiyle.

Neyse sabah sabah sizleri de sıkmayayım. Bunlar hepimizin bildiği olaylar nasılsa...

Ve bugün günlerden Cuma. 
Cuma Günümüz Mübarek olsun. 
Şimdiden mutlu hafta sonlarımız olması dileğiyle.



Hoşça ve sevgiyle kalın.

2 yorum:

  1. sizinde cumanız mübarek olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sizlerinde cumanız mübarek olsun

      Sil