İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

9 Mart 2013 Cumartesi

Şimşek Mekkuin Puzzle

 8 Mart Dünya kadınlar gününde ne kadar da  psikolojik şiddete maruz kalmış olsam bile bunu unutmamı sağlayan bir eşim bir de Zuzum olduğu için ne kadar da şanslıyım değil mi. 
Gerçi birisi  daha var onu da es geçmek olmaz. Bugün kendisine de söyledim zaten. 
İyi ki varsın...Eğer sen olmasaydın beni engellemiş olsaydın ben dün gider onunla konuşurdum belki daha kötü şeyler olabilirdi diye. 
Allah razı olsun kendisinden. Bugün beraber nöbetimiz vardı.Gerçi ben öğlene kadar çalıştım kendisi akşam 18:00'e kadar nöbetteydi. İşten çıkar çıkmaz Eşimle beraber gezmelere gittik yine ama onun postunu en kısa zamanda sizlere hazırlayacağım.



 Şimdi size 260 parçalık bir puzzle dan bahsedeyim. Şimşek Mekkuin puzzle.   Zuzum puzzle yapmayı çok seviyor 50 parçalık puzzle kendi başına tamamlıyor . BİM'e epey zaman önce gelmişti bizde bir gün yaparız diye rafa kaldırmıştık. Zuzum tekrar puzzle isteyince rafta yapılmayı bekleyen puzzle çıkarttık ancak bu 260 parça olunca anneeeee, babaaaaa ben bunu yapamayacağım galiba  benim yanıma biraz gelebilir misiniz?,  bana yardım eder misiniz? diye söyleyince bizlerde işe el atalım dedik. 
 Sağ tarafta görünen tarafını Zuzu yapmıştı gerisini hep beraber yapmaya çalıştık. Yaptık yapmaya ancak epey  uzun sürdü ama çok eğlenceliydi. Psikolojik şiddete  bir kadın tarafından maruz kalmış olmama rağmen iki erkek tarafından da mutlu günler geçirmekteyim. 
Allah'ım aile saadetimizi hiç bir zaman bozmasın.Herkesin yuvasına dirlik düzenlik versin.


Lafı daha fazla uzatmadan İşte Puzzle'nin bitmiş hali. 
Ellerimize sağlık :))


Sevgilerimle Kalın.

6 yorum:

  1. cocuklar birlikte bir seyler yapinca nasil da zevk aliyorlar.
    cok guzel olmus puzzle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çocuklarla herşey çok güzel oluyor onların mutlu olması yeter

      Sil
  2. bizimkilerde ilk alınınca yapıyolar daha sonradan hiiç ellerine bile almıyolar...

    YanıtlaSil
  3. Canım ilgin için çok teşekkür ederim, midem rahatsız biraz o yüzden bu aralar uzağım ama en kısa zamanda dönerim inşallah, öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda aramızda olman dileğiyle. Sağlığna tez zamanda kavuşup aramıza gel

      Sil