İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

15 Şubat 2013 Cuma

Buyrun Kekik Çayına

Şu sıralar kekik çayına başladım pekte güzelmiş tadı. Adaçayı, yeşil çay, rezene, ıhlamur ve adını saymadığım bir sürü otun çayını bol bol tüketen birisiyim. Bu seferde edik kekik çayı içelim. İçtik ve tadını beğendik bu nedendir sizlere de tavsiye etmek istedim.

Kekik çayını içtiğim zaman hiç birşey içesim, yiyesim gelmiyor nedense bol bol su içmekten başka yaptığım bir şey yok :) Bu aslında iyi bir şey benim için diyette olduğumdan yemek yememek lazım.

Lafı fazla uzatmadan buyrun Kekik Çayına

4 yorum:

  1. Aslında ben çok fazla bitki çayı içmiyorum ama içmek lazım çünkü çok sağlıklı, kekiği yemeklerimde kullanıyorum ama çayını beğenmem diye ön yargılı düşünüp hiç denemedim.Sanırım hiç fena değil, denemeli:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence her türlü bitki çayını içmek lazım :))
      Denemeni tavsiye ederim.
      Seviglerimle

      Sil
  2. keke çayını bende çok severim gerçektende çok güzel bir çay özellkle dağ kekkiği çayını içmeni tavsiye ederim tadında biraz acımtıraksı diğerine göre ama çok şifalı bir çay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok faydalı ve şifalı bitki çayı

      Sil