İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

23 Ekim 2012 Salı

Tatil ve Bayram

T
Ve ve bugün de çalışma saatimizi hayırlısı ile bitirip 6 günlük tatilimiz başlamış bulunmaktayız. Şimdiden herkese hayırlı tatiller ve iki bayramlar geçirmek nasip etsin.

Tatile başladık ama ben tatile hasta girdim. Faranjitim yeniden depreşti Bu havaları hiç sevmiyor benim hastalığım. Bu aralar bizim memlekete yağış düşmüyor olduğu gibi toz havada, ayrıca okula giden Zuzu banada bulaştırdı.  İş yerinde adaçayı, rezene ve papatya gibi bitki çaylarını içmeme rağmen boğazımda 2 gündür hiçbir yumuşama olmadı.Yutkunamamak ne kadar da kötü bir durum. Dün gece işten gelir gelmez yatak döşek yattım.  Eşim sağolsun nane-limon kaynattı. İçtim biraz kendime geldim yoksa sabaha kadar kendime gelemezdim. Bugün Allah'ıma şükürler olsun biraz daha iyiyim. Baktım iyileşmeye niyeti yok hemen aile hekimine görüneyim dedim. İlaçsız geçmeye niyeti yok. Araya da tatil gireceğinden ilaçlarımız almak en iyisi.

Daha çamaşır yıkanacak, evde dağınık yerler toparlanacak ve asıl önemli olan valiz hazırlanacak. Daha hiç bir hazırlık yapılmadı. Zuzu ve ben Babaannemize gidiyoruz Zonguldak'a. Allah nasip ederse yarın yola çıkacağız. Sizlerden bir kaç gün ayrı kalacağım. Ben olmadığım zamanlarda beni yalnız bırakmayın dostlarım. 

Şimdiden sizlere iyi bayramlar dilerim. Bayramdan sonra yeni postlarda görüşmek üzere..

2 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, Allahü teala tez vakitte şifa versin inşallah.
    Şimdiden size de hayırlı bayramlar.

    YanıtlaSil
  2. Amin çok teşekkür ederim. Sizinde inşallah hayırlı bayramlarınız olması dileğiyle.

    YanıtlaSil