İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Zuzunun Su Çiçekleri


İyi Geceler Arkadaşlarım;
    Çok şükür hayırlısı ile bir haftayı da kazasız belasız bitirdik. Havaların sıcak gitmesi ile beraber oruç ne kadar çok zorlayasa da sabrımızı sonuna kadar kullanacağız. Yılda bir ay tuttuğumuz ve bize İslamın şartlarından biri olarak yapmamız  gerektiği için Orucumuzu Tutmalıyız. Allah'ım bize güç kuvvet vermesi dileğiyle.
     Bir kaç gündür Zuzum ateşler içinde yandı kavruldu, biz havaların sıcak olmasından kaynaklanıyor diye yorumlarken kollarında bir kaç tane kabarcık olmaya başladı. Tabi babamız ve ben onların isilik olduğunu sıcaklar nedeniyle terlediğinden olduğunu düşündüğümüzden aklımıza başka rahatsız geleceğini hiç düşünmüyoruz. Ama kabarcıklar çoğalmaya ve içleri sulu sulu olmaya başlayınca bunların isilik olmadığını anladık. Zuzu Su Çiçeği çıkarıyormuş oysa ki. 
      Bugün öğleden sonra işyerinden izin alarak Zuzu'yu doktora çıkarttık Ayten Teyzemizle beraber. Doktor amcamız Zuzu'yu muayene etti ama nedense bugün bizimkinde rahatsızlığından olsa gerek bir epey huysuzdu. Muayene ederken ne kadar bizi sinirlendirecek hareketler varsa hepsini yaptı. Doktor amcası sırtına bakmak ister açmaz, ağzına bakayım der açmaz. Zorla da olsa ağzına baktık ama kıyametler koptu.  Doktor amcasına söylemediği laf kalmadı :) Vay efendim onu dövecekmiş neden zorla ağzına bakmışmış ve daha bir sürü  sözler. Dersin ki bu lafları söylesen 4 yaşındaki çocuk değilde büyük bir çocuk. Doktora o kadar laf söylediği halde doktor amcasından ışıklı olan kalemi aldı.
     Şu an için kabarıklar az inşallah hafif olarak atlarız.  

                                                                          Losyonlanmış Zuzu
                                                                                        İlaçlarımız

2 yorum:

  1. GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM UFAKLIKTA BU SENE ATLATTI SU ÇİÇEĞİNİ BİRZ MIZMIZLZNIR NORMAL O HASTALIKTANDIR ANNESİ KIZMAYIN ONA

    YanıtlaSil
  2. Yok yok kızmıyoruz. Sizede çok geçmiş olsun. Teşekkür ederiz

    YanıtlaSil