İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

5 Mart 2012 Pazartesi

Zaten Aşk Budur..

    
        Of of mu desem hayatın seni bana yazması için yoksa ooooo çok zor iş mi bilemedim ne diyeceğimi bildiğim gerçekler doğru değil bütün yalanlar gerçek oldu ..
       Artık diyeceklerim de bitti ama artık ben bu acı ama bir o kadar da gerçek olan yarayı taşıyamıyorum yıllardır yüreğim her gün yeni kaoslara gebeyken ve her gün seni görüp tekrar tekrar aklıma gelmemen için, için yalvarmalarım kendime bile söz geçirememelerim o da yetmezmiş gibi hayata ve aileme kafama tutmam.
        Rahat bırakın beni diye haykırıyorum ve feryadım havada asılı kaldı ne duyan var ne de gören bir sen vardın bana kalan artık sende yoksun artık taşlar oturuyor ufak değilim bitti. O şaşkın küçük âşık artık pek büyük sayılmaz ama eskisi kadar senden umutlu aptal değilim. Eskiden ağzından çıkanları havada yakalar beynimde kendime yorumlar ve yüreğimle özümserdim ama artık söylediklerinin benim için bir önemi yok var belki ama eskisi gibi değil yitip gitti şu koskoca sevda geriye kalan tek şey benim enkaz halindeki hayata direnmeye çalışan yüreğim buydu ya.
   Hani demiş ya KIRAÇ abimiz ;  ben seni sevdim sen beni sevmesen de olur Zaten Aşk Budur

3 yorum:

  1. Zaten aşk budur...

    YanıtlaSil
  2. aşk acı çekmektir :))

    YanıtlaSil
  3. Aşk içinde bütün iyi ve kötü halleri barındırır. O sevmiş sevmemiş biz seviyoruz ya..

    YanıtlaSil