İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

7 Mart 2012 Çarşamba


Çarşamba günleri ;

     Bu  günü çok seviyorum. Hafta sonunun yakınlaştığının habercisi. Bugün bahar gelmiş sanki. Hava o kadar güzel ki, güneş bize artık yüzünü iyice göstermeye başladı Bilecik'te bugün hava güneşli ve sıcak.  

Bugün yine Eskişehir günü, bakalım Eskişehir de hava nasıl. Çarşamba günlerini belki de bu yüzden çok seviyorum. Hafta içi bir gün bile olsa iş yerinden uzak kalıyorum. Dilkom'daki randevum bittikten sonra yine Eskpark'ta gezdim. Bu sefer tek başıma olduğumdan pek eğlenceli değildi ve erkenden Bilecik'e geri döndüm. Oğluşumu aradım gezmelere gitmişler havayı güzel görünce Ayten Teyzesi sen eve gidebilirsin biz getiririz deyince hemen bilgisayarın başına oturdum ve sizlerle bugün yaptıklarımı paylaşmak istedim. Akşam komşum olan http://hulyacaa.blogspot.com/ arkadaşımla beraber Havuçlu Muffin yapmaya karar verdik. İkea'dan almış olduğumuz Muffin kalıplarımızı da bu sayede denemiş olacağız.





Bugün EsEs'deki gezintim tek başıma olduğu için   bir kaç fotoğraf çektim ve sizlerle paylaşmak isterim . Bu şehri çok seviyorum ben ;)






           Eskişehir'de gidip te Tchibo'da kahve içilmeden gelinmez. Bu sefer içmekle kalmadım iki çeşit kahve aldım. Ben normalde kahve içmeyi hiç sevmezdim. Nescafe benim başımda acayip bir ağrı ve uyuşma yapıyordu. Ama bu Tchibo'yu keşfettiğimden beri hiç öyle bir şey olmuyor ve artık iyice kahve müptelası oldum. Türk kahvesinden sonra olmazsa olmaz diyebileceğim diğer bir kahvede Tchibo'nun kahveleri, gerçekten enfes bir tadı var. Orada Türk Kahvesinin de olduğunu duyunca almadan edemedim. Bakalım deneyelim bu Tchibo'nun Türk Kahvesi mi yoksa, Bizim KuruKahve Mehmet Efendi'nin mi kahvesinin tadı güzel. Size deneyip fikrimi söyleyeceğim. 
                  Diğerinin içi az olduğuna bakmayın iş yerine içmek  için başka bir kavanoza boşalttım






2 yorum:

  1. Kayseri hala kasvetli ve soğuk:( Ne güzel benim gibi bir kahve tiryakisi daha. Afiyetle iç

    YanıtlaSil
  2. Tşkler.....Buyur gel beraber içelim. Evet Ben Türk Kahvesi tiryakisiyken şimdi birde Tchibo'nun kahvelerinin tiryakisi oldum :)

    YanıtlaSil