İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

9 Mart 2012 Cuma

Enerjik

Bu sabah güne erken saatte başladım. Alarm yine her zamanki gibi sabah 6:15 civarında çalmaya başladı, ben erteleye erteleye saati 8:00 yaptım. Bugün işe 10:00 da gideceğimden  biraz daha keyif yapayım dedim. Ama içimdeki enerji benim hemen kalkmam gerektiğini söylüyordu. 
Bu haftayı güneşli bir şekilde açmışken kasvetli, kapalı yağdı yağacak olan yağmurlu bir hava ile haftayı kapatmak üzereyiz. Nedense hafta sonu geldiğinden midir nedir bugün kendimi çok enerjik hissediyorum. Hemen kalktım elimi yüzümü yıkadım. Bugün işe giysem diye düşünürken bir anda kendimi gardolabın önünde buldum.  Bugünkü giyeceklerimi de hazırlamışken dedim kendime bir nesfit hazırlayayım. Oturdum  bir güzel Nesfiti yedim. Sabah kahvaltısı yapmak canım istemediği zamanlarda bunu yemeği çok seviyorum. Epey tok tutuyor.

Oğluşum uyuduğundan babası Ayten teyzesine bırakmak üzere saat 9.45 oğluşumu öperek evden çıktım.  Ev-iş arası yakın olduğundan 10 dk. içinde dairede oluvermiştim. Son gün olması nedeniyle bugün pek canım çalışmak istemiyor. Hayırlısı ile bu günü de bitirirsek bir haftayı da çok şükür kazasız belasız bir şekilde kapatacağız. 


Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Cumanız Mübarek olsun...

Bu haftaya başlarken uğur böcekleriyle başlamıştım. Yine uğur böcekleri ile bitirmek istiyorum. En güzel hafta sonları, bol gezmeli ve eğlenmeli bir hafta sonunuz olması dileğiyle. 


2 yorum:

  1. Bende iyi hafta sonlari diliyorum arkadasim,ugur böcegi ve papatya cok güzel bir görüntü.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Adsız9/5/13

    Hello there! This is kind of off topic but I need some advice from an
    established blog. Is it very hard to set up your own blog?
    I'm not very techincal but I can figure things out pretty quick. I'm thinking about creating my own but I'm not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thank you

    my webpage; xerox 8560 drivers

    YanıtlaSil