İşte Ben ;)

Fotoğrafım
Doğma büyüme Sinopluyum,81 doğumluyum. Evliyim ve Zuzu'nun-Bıdık'ın annesiyim. Eşini ve ailesini seven tipik bir Türk kadınıyım. Çalışan bir eşim. Ben bu hayatta en çok Anne olmayı sevdim...

17 Mart 2012 Cumartesi

Mart ayının son günleri



Merhaba Canlar Bir hafta olmak üzereymiş neredeyse epeydir bilgisayarın başına oturamadım. Oysa o kadar çok şey vardı ki paylaşmam gereken ama bir türlü paylaşmak kısmet olmadı. Bir haftadır geçmek bilmeyen bir baş ağrısını çektim. Ağrı kesici almamakta direttiğimden birazda bu ağrıyı çekmek zorunda kaldım. Şükür olsun ki bu gün çok iyiyim. İyi olmanın bir sebebi de güneş gülen yüzünü ve ısıtıcı etkisini bizlere çok güzel gösterdi.
Görüşmediğimiz günlerde hava çok soğuktu Kar yağdı, yağmur yağdı öyle değişik bir hava vardı ki anlatamam. Sabah yağmur yağıyor bir bakıyorsunuz ardından lapa lapa kar yağıyordu.Dün akşama kadar hava o kadar soğuktu ki mesaiden çıktık arkadaşımla beraber eve gelirken acayip soğuk bir hava vardı. 
Neyse ki mart bitmek üzere iken sanırım baharın geldiğini göreceğiz. İnşallah bundan sonra ki günlerde Güneşli Günler bizimle olur.

Bunlar  bitirip sizinle paylaşamadığım bebek yeleklerim;





Diğer yapmış olduğum diğer yeleğim bitti ancak fotoğraflamak nasip olmadı en kısa zamanda ilk yayınlarımda sizinle paylaştığım bir türlü bitiremediğim yeleğimi de ekleyeceğim. 

Avon kullanıyoruz biz yine satmayalım dedik bizde kendimizi Avon satanların arasında bulduk. Bunlar K3 'den satın aldığımız ürünler. 
Ürünler sahiplerini buldular  K4 den siparişler verilmeye başlandı bile :) K3 katalogun bitmesi beklenecek :)

Bunlarda Eskişehir'den satın almış olduğum çiçeklerim ; 


2 yorum:

  1. canım bebek yeleklerin çok güzeller ellerine sağlık
    sevgiler:))

    YanıtlaSil
  2. tşk ederim canım

    YanıtlaSil